Meny

Tysk barnedrapsmann tilstår nok et drap

Etter tips fra den drapssiktede Marcel Hesse fant tysk politi en 22-åring som var drept med 68 knivstikk i en utbrent leilighet i Herne. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19-åringen som knivdrepte en ni år gammel nabogutt i Herne i Tyskland, har også tilstått å ha drept en 22-åring. Ifølge politiet framstår han som iskald. 

Marcel Hesse la ut bilder av seg på "det mørke nettet" etter drapet på niåringen tidligere i uka. Tilsølt med blod poserte han ved siden av liket av gutten i kjelleren i huset der han bodde.

Torsdag meldte Hesse seg for politiet og tilsto under avhør både drapet på niåringen og på en 22 år gammel mann, kom det fram under fengslingsmøtet fredag.

Den drepte 22-åringen ble funnet i en utbrent leilighet i nærheten, etter tips fra Hesse. Ifølge politiet var de unge mannen drept med 68 knivstikk mot halsregionen.

Under fengslingsmøtet beskrev politiet Hesse som iskald under avhør og fortalte at 19-åringen ikke viser noen tegn til følelser når han forteller om det han har gjort.

Politiet utelukker ikke at 19-åringen også kan ha drept flere og viser til at han i en samtale på internett skrøt av å ha drept en kvinne.

Jeg "kjempet mot et beist på 120 kilo" og "hun kjempet mer imot enn barnet", skal Hesse ha fortalt i nettsamtalen.

(©NTB)

Populært