Overgrepsdømt bestefar anker dommen

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En sunnmøring som er dømt for gjentatte seksuelle overgrep mot sitt eget barnebarn, anker dommen på fem og et halvt års fengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han tar dommen svært tungt. Han hevder at han er uskyldig. Tingretten har festet lit til det jenta sa, men har ikke hørt på noe av det han har sagt, sier mannens forsvarer, advokat Ivar Blikra, til NRK.

Bestefaren, som er i 60-årene, ble mandag dømt til fem og et halvt års fengsel for gjentatte overgrep mot barnebarnet fra jenta var sju år gammel. Det var jenta selv som gikk til politiet og fortalte om overgrep.

Bestefaren hennes nektet straffskyld da saken gikk for Søre Sunnmøre tingrett. Han anker alle forholdene han er dømt for inn for Frostating lagmannsrett, ifølge forsvareren. Mannen anker også utmålingen av erstatning og oppreisning på 4,2 millioner kroner.

Personvernpolicy