Syk Ruud røk i semifinalen

Casper Ruud tapte semifinalen i Budapest lørdag. Her fra Australian Open. Foto: Marius Helge Larsen / NTB scanpix
Casper Ruud tapte semifinalen i Budapest lørdag. Her fra Australian Open. Foto: Marius Helge Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tenniskometen Casper Ruud slet med sykdom og var sjanseløs mot Marton Fucsovic i semifinalen i ATP Challenger-turneringen i Budapest lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske tennistalentet tapte 0-6, 0-6 mot ungareren som er ranket som nummer 158 i verden. I løpet av kampen måtte en syk Ruud få tilsyn av medisinsk personell.

– Casper følte seg meget uvel og var veldig svimmel. Han hadde medical etter første sett, men nektet å gi seg. Han ville prøve. Det var en kjedelig dag å bli syk på. Han følte seg pigg helt fram til kampstart, sier Ruuds manager, Venke Aure, til nettstedet Tennis-Norge.

De to settene ble en kort prosess, avgjort på henholdsvis 22 og 24 minutter av Fucsovic. Ungareren var regnet som semifinalens soleklare favoritt.

Dermed blir det ingen ny finale i en ATP Challenger-turnering for Ruud, som gikk til topps for første gang i Sevilla i september. I Budapest møtes i stedet Fucsovic og Jürgen Melzer fra Østerrike.

Personvernpolicy