PSG rotet vekk seieren i toppkampen

Edinson Cavani ga Paris Saint-Germain ledelsen i toppkampen mot Monaco, men det holdt ikke til seier. Gjestene utlignet på overtid. Foto: Thibault Camus, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Selnæs og Saint-Étienne tok sin annen strake seier i Ligue 1 med 3-0 i borteoppgjøret mot Toulouse. I toppen berget Monaco 1-1 mot Paris Saint-Germain.

Edinson Cavani sendte tabelltreer PSG i føringen ni minutter før slutt, men serieleder Monaco utlignet på overtid ved Bernardo Silva. Dermed topper Monaco fortsatt med 49 poeng, à poeng med Nice. PSG følger tre poeng bak.

Ole Selnæs og Saint-Étienne er på vinnersporet om dagen. I 2017 har det så langt blitt uavgjort mot Lille og seier mot Angers. Søndag ble Toulouse slått med 3-0.

Selnæs startet kampen på midtbanen for bortelaget og spilte hele oppgjøret.

Nolan Roux sendte laget med de grønne draktene i ledelsen i det niende minutt. Da Toulouse fikk en spiller utvist bare to minutter etter hvilen, ble det en takknemlig oppgave å dra seieren i land. Kévin Monnet-Paquet doblet ledelsen like etterpå før Roux var frempå igjen.

Saint-Étienne ligger på 5.-plass i Ligue 1.

Tidligere søndag vant Nice sin kamp mot Guingamp 3-1. Mario Balotelli scoret hjemmelagets siste mål. Nice overtok tabelledelsen, men Monaco fikk den relativt kjapt tilbake - på målforskjell.