Inter kjørte over tabelljumboen

Inter-spillerne feiret seier mot Pescara. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix
Inter-spillerne feiret seier mot Pescara. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Inter klatret forbi Lazio til en fjerdeplass i italiensk Serie A etter å ha slått tabelljumbo Pescara 3-0 lørdag.

Lazio gikk på en smell mot Chievo tidligere lørdag da Roberto Inglese ble matchvinner på overtid med sin 1-0-scoring. Inter utnyttet konkurrentens poengtap ved å vinne mot 3-0 mot Pescara.

Resultatene betyr at Inter klatrer forbi Lazio til fjerdeplass på tabellen. To poeng skiller opp til Napoli på tredje. Den plassen er viktig ettersom den gir adgang til mesterligakvalifiseringen neste sesong.

Inters seier over Pescara på Giuseppe Meazza var aldri i fare. 23 minutter tok det før Inter fikk den første i nettet. Forsvarer Danilo D'Ambrosio dukket opp bakerst i feltet på en corner og banket til på volley til 1-0.

Den portugisiske europamesteren Joao Mario la på til 2-0 etter et innlegg like før pause.

Inters tredje mål, som kom i andre omgang, burde aldri vært godkjent. Mauro Icardi var i offside før han serverte innbytter Eder, som la på til 3-0.

Pescara ligger sist i Serie A og har 12 poeng opp til sikker plass.