Meny

Obama sønderknust etter skyting på flyplass

President Barack Obama har bedt staben kontakte lokale myndigheter i Florida og bistå med samordning av innsatsen etter at fem mennesker ble skutt og drept. Foto: Carolyn kaster / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Washington (NTB): President Barack Obama var forsiktig med å trekke konklusjoner etter skytingen på flyplassen i Fort Lauderdale, men sier han er sønderknust etter hendelsen.

– Jeg vil ikke kommentere dette utover å si at vi er sønderknust med tanke på familiene som er rammet. Slike tragedier har det vært altfor mange av i de årene jeg har vært president, sier Obama til flere TV-kanaler. Han sier han ikke vil spekulere om motivet for ugjerningen eller hvorvidt det er snakk om et terrorangrep.

– I løpet av det neste døgnet tror jeg vi får vite akkurat hva som har skjedd og hvilke motiver denne personen har hatt.

Obama har bedt sin stab kontakte myndighetene i Florida og sørge for at statlige og lokale ressurser koordineres i innsatsen etter skytingen. Fem personer ble drept og åtte såret da en mann begynte å skyte på flyplassen i Fort Lauderdale fredag ettermiddag. En 26 år gammel tidligere soldat er pågrepet. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært