Ung mann alvorlig skadd i bilulykke i Åseral

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ljosland (NTB): En 23 år gammel mann er innlagt med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Åseral i Vest-Agder. Han satt fastklemt etter ulykken. Tre tenåringer er på sykehus med lettere skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En person er kjørt til Evje og deretter fløyet til Arendal, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til NTB. Den 23 år gamle mannlige sjåføren satt fastklemt etter ulykken. Sørlandet sykehus opplyser ved 2-tiden natt til onsdag at mannens tilstand er alvorlig, men stabil. Han er innlagt på sykehuset i Arendal.

De tre tenåringene i bilen ble kjørt til akuttmottaket i Kristiansand med lettere skader. Det var to gutter på 15 år og en gutt på 13 år. Alle kommer fra Åseral.

Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på fylkesvei 352 mellom Kyrkjebygda og Ljosland klokken 21.34 tirsdag kveld.

Politiet dro på stedet med krimteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet. Bilen er tauet inn og teknikerne er ferdige, opplyser politiet ved 4.30-tiden, men de kan fortsatt ikke si noe om hendelsesforløpet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden