Mann alvorlig skadd etter romjulsfest i Ringsaker

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mesnali (NTB): En mann er lagt inn med alvorlige skader på Oslo universitetssykehus etter en voldshendelse på en romjulsfest i Ringsaker i Hedmark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Etterforskningen så langt viser at mannen har falt, slått hodet kraftig og pådratt seg hjerneblødning etter å ha blitt dyttet av en annen mann, opplyser lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til Gudbrandsdølen Dagningen.

Mannen ble liggende bevisstløs, og alle nødetatene rykket ut til stedet tredje juledag. Politiet begynte etterforskningen av saken første nyttårsdag, etter at mannen ble overført til Oslo universitetssykehus med alvorlige skader. Den antatte gjerningsmannen avhøres tirsdag. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden