Meny

Tre personer døde da småfly kolliderte i luften

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

McKinney (NTB-AP): Tre personer mistet livet da to småfly kolliderte i luften over Texas nyttårsaften.

Ulykken skjedde like etter klokken 17.30 lørdag ettermiddag i nærheten av Aero County Airport, opplyser luftfartsmyndighetene. Den private flyplassen ligger rundt 60 kilometer nord for sentrum av Dallas.

Begge flyene fløy under såkalte visuelle flygeregler, det vil si at forholdene gjorde det mulig å navigere uten å bruke instrumenter. Flyene var ikke i kontakt med flygeleder da ulykken skjedde, opplyser Lynn Lunsford i det amerikanske luftfartstilsynet FAA.

Politiet i McKinney i Texas sier de jobber på åstedet for «en flyulykke med dødelig utgang». Det er foreløpig ikke kommet noen nærmere opplysninger om personene som var involvert i ulykken. (©NTB)

Populært