Ni strake hjemmetap for NHL-Martinsen

Gabriel Landeskog ble tomålscorer, men det hjalp ikke Colorade Avalanche til poeng i 3-6-tapet hjemme mot Calgary Flames. Foto: Isaiah J. Downing, USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Colorado Avalanche tok ledelsen, men fikk nok en nedtur i 3-6-tapet hjemme mot Calgary Flames i NHL. Andreas Martinsens lag står med hele ni hjemmetap på rad.

Martinsen var på isen i åtte minutter. Avalanche-spilleren noterte ett skudd på mål.

Hjemmelaget gikk opp i føringen da Gabriel Landeskog la på til 1-0 etter litt over 18 minutter, men i midtperioden slo Flames hardt tilbake med tre strake scoringer.

Gjestene ledet 4-2 før tredje periode etter scoringer fra Mikael Backlund (2), Sam Bennett og Johnny Gaudreau. Jarome Iginla gjorde Avalanches redusering.

Gaudreau og Kris Versteeg sto bak Calgary Flames to siste mål i løpet av kampens ti siste minutter. Landeskog gjorde sin annen scoring for kvelden da svensken reduserte til 3-5, men vertene var sjanseløse i egen hall.

Martinsen og co. har tapt ni hjemmekamper på rad siden Avalanche slo Los Angeles Kings i midten av november.