Leipzig-treneren stolt av laget tross stortapet mot Bayern

Ralph Hasenhüttl trøster spillerne etter 0-3-tapet mot Bayern München. Foto: Michael Dalder, Reuters / NTB scanpix
Ralph Hasenhüttl trøster spillerne etter 0-3-tapet mot Bayern München. Foto: Michael Dalder, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Leipzig klarte aldri å utfordre Bayern München i det som var spådd å bli en tett og jevn toppkamp. Tross 0-3-tap var trener Ralph Hasenhüttl stolt over spillerne sine. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storlaget fra Bayern eksploderte ut fra startblokkene og ledet 2-0 før 25 minutter var spilt. Bedre ble det ikke av at Emil Forsberg fikk rødt kort noen minutter senere. Like før pause la Robert Lewandowski på til 3-0. Da var kampen i realiteten over.

- Dette er læring for oss. Vi møtte et velspillende Bayern-lag, og det er ikke mye man kan gjøre for å stoppe det når det spiller som i dag, sa Hasenhüttl etter kampen.

- Vårt system fungerer kun når alle er 100 prosent klare. I dag hadde vi et par spillere som ikke var det. Men vi gjør alle feil, og jeg er stolt av hva laget har prestert så langt i sesongen, fortsatte han.

I Bayern-leiren var det god stemning etter tremålsseieren.

- Vi framsto aggressive og fikk raskt kontroll på kampen. Alt lyktes fra start. Det gir oss masse selvtillit, men vi alltid være ute etter å forbedre oss, sa Bayern-trener Carlo Ancelotti.

Bayern München topper Bundesliga med 39 poeng. Leipzig følger på annenplass med 36. Nå tar de tyske lagene én måneds pause. Men det blir neppe en rolig julefeiring for Leipzig-spillerne. Etter pausen venter nemlig tre tøffe kamper mot Eintracht Frankfurt, Hoffenheim og Borussia Dortmund - alle tre blant de seks beste på tabellen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden