Fortsatt ingen pågripelser etter skyting mot pub

Ingen ble skadd i skytingen i Hausmanns gate i Oslo fredag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Ingen ble skadd i skytingen i Hausmanns gate i Oslo fredag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB): I løpet av lørdagskvelden avhørte politiet en rekke vitner til skytingen mot en pub i Oslo. De står fortsatt uten motiv for handlingen og ingen er pågrepet så langt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt klokka 4 opplyser krimvakta i oslopolitiet til NTB at det ikke er noen videre utvikling i saken, og at den vil bli fulgt opp videre lørdag.

Politiet mener det bare var flaks at ingen ble truffet da det ble avfyrt en rekke skudd mot et Calle's Mat og Vinhus i Hausmanns gate i Oslo rundt klokka 17.42.

Det er usikkert hvor mange skudd som ble avfyrt, men politiets innsatsleder på stedet, Kristoffer Bang, sa at det dreier seg om «minst en håndfull».

Vitner har fortalt at en bil sakket ned farten utenfor puben like før skuddene falt og at den deretter stakk fra stedet. Bilen var stjålet og ble senere funnet hensatt ikke langt unna, i nærheten av Akerselva.

I og med at bilen ble parkert der den ble parkert, undersøkte politiet om de som kjørte bilen, kunne ha kvittet seg med noe i Akerselva. Etter det NTB får opplyst, ble det ikke gjort funn i elva. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden