DiCaprio diskuterte grønne jobber med Trump

Leonardo DiCaprio. Arkivfoto: Lucas Jackson / Reuters / NTB scanpix
Leonardo DiCaprio. Arkivfoto: Lucas Jackson / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York (NTB-AP): Skuespiller og miljøforkjemper Leonardo DiCaprio har møtt Donald Trump for å diskutere hvordan grønne investeringer kan skape jobber og løfte den amerikanske økonomien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Direktøren for DiCaprios stiftelse, Terry Tamminen, var også med på møtet og holdt sammen med skuespilleren en presentasjon for Trump og datteren Ivanka.

– Vi presenterte et rammeverk vi har vært med på å utvikle og som viser hvordan man kan utløse et stort økonomisk potensial kan over hele USA ved å investere i bærekraftig infrastruktur, sier Tamminen

– Samtalen dreide seg i hovedsak om hvordan det er mulig å skape millioner av trygge, amerikanske arbeidsplasser under bygging og drift av rene metoder for å fremstille energi til bedrifter og husholdninger.

Oscar-vinner DiCaprio har markert seg i kampen mot klimaendringer og for bevaring av ville dyr. I en dokumentar tok han nylig opp farene verden står overfor som følge av klimaendringene. Trump fikk også en kopi av dokumentaren på møtet, som varte i halvannen time. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden