28-åring ville granske konspirasjonsteori – skjøt i restaurant

Washington (NTB-AP): En 28 år gammel mann som sier han ville granske en konspirasjonsteori om at Hillary Clinton leder en gruppe som begår seksuelle overgrep mot barn, er pågrepet etter å ha løsnet skudd inne i en restaurant.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28 år gamle Edgar Maddison Welch gikk søndag ettermiddag fram til inngangen på pizzarestauranten Comet Ping Pong på Connecticut Avenue i Washington DC, og rettet et skytevåpen mot en ansatt, skriver Washington Post.

Den ansatte klarte å stikke unna og varslet politiet. Welch skjøt deretter med et automatvåpen i restaurantens gulv.

Politiet ankom stedet og pågrep Welch uten dramatikk. Washington-politiets talskvinne Aquita Brown sier de har beslaglagt et automatvåpen og at Welch er siktet for angrep med farlig våpen.

Ytterligere to skytevåpen ble funnet inne i restauranten, i tillegg til et våpen i 28-åringens bil.

Restauranten, som ligger i et av hovedstadens bedre nabolag, ble kjent under valgkampen da det dukket opp falske nyhetshistorier om at Clinton og hennes valgkampleder kontrollerte en gruppe som står bak seksuelle overgrep mot barn. Ifølge denne konspirasjonsteorien ble gruppen ledet nettopp fra denne restauranten. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden