Søk etter mann i elven ved Flekkefjord

Flekkefjord (NTB): Nødetatene søkte i elven i Flekkefjord etter meldinger om at en mann har falt i elven natt til søndag. Politiet fant en våt, men ellers uskadd, mann ved elven.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen opplyste at han lette etter en kamerat, men det var uvisst om kameraten hadde havnet i vannet.

– Jeg har nettopp fått inn melding fra stedet om at alle de involverte nå er gjort rede for og at søket er avsluttet, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NTB klokken 1.45. Da hadde søket i Flekkefjord pågått i nesten en time.

– Det var en mann som var ganske beruset, som lette etter noen kamerater i elven. Heldigvis var det noen som så ham og varslet oss. Det viste seg etter hvert at kameratene hans ikke befant seg i elven, men var på byen. Vi har nå snakket med de involverte og avsluttet søket, sier Klausen. Den våte mannen var uskadd, men ble brakt til legevakten for å få i seg varmen igjen.

Brannvesenet Flekkefjord og Mandal bisto i søket. (©NTB)

Personvernpolicy