Mann livstruende skadd i knivstikking

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 50-årene er fløyet til Ullevål sykehus med livstruende skader etter å ha blitt knivstukket i Tyssedal ved Odda. En mann i 40-årene er pågrepet og siktet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den antatte gjerningsmannen er siktet for grov kroppsskade, sier etterforskningsleder ved Hardanger lensmannskontor, Per Helge Sekse til Haugesunds Avis. Han forteller at det var flere vitner til stede, og at de blir avhørt så raskt det lar seg gjøre.

– Den siktede blir fraktet til Bergen og avhørt der, sier etterforskningslederen og legger til at kriminaltekniske etterforskere er på vei til Odda for å gjøre åstedsundersøkelser.

Kjenninger av politiet

Politiet fikk melding om knivstikkingen i en leilighet i Skjeggedalsveien i Tyssedal litt etter klokka 2.30 natt til lørdag. Kort tid etter hadde de pågrepet den antatte gjerningsmannen.

– Etter ett kvarter hadde vi kontroll på gjerningsmannen, opplyste operasjonsleder Tatjana Knappen til NTB natt til lørdag.

– Dette har skjedd i en leilighet der det var fire-fem personer til stede, forteller Knappen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– De kjente hverandre og begge to er kjenninger av politiet, sier Kjersti Eidsnes i Vest politidistrikt til NTB.

Raskt til stede

Mannen som ringte, var blant de fire til fem personene som var til stede i leiligheten der knivstikkingen skjedde. Han opplyste at mannen var stukket tre til fire ganger.

Eidsnes sier det er for tidlig å si noe om motivet eller hva som har skjedd forut for knivstikkingen.

Sekse sier det ikke blir gitt flere opplysninger før vitnene er avhørt og det er gjort tekniske undersøkelser.

Politiet ble varslet av AMK-sentralen i Haugesund og fikk raskt en patrulje til stedet. Den skadde ble funnet i naboleiligheten til den der knivstikkingen skjedde.

Det var i første omgang ikke flyvær, så den skadde mannen ble kjørt til lokalt sykehus. Da været ble bedre, ble han fløyet til Ullevål sykehus.