Meny

Politimann slo kvinne i ansiktet under arrestasjon

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nye kontroversielle bilder viser nok et tilfelle av politivold i USA. Politimann permittert.

ArizonaDaily Sun melder torsdag at politimannen Jeff Bonar er tatt ut av tjeneste etter at det ble spredd en video på sosiale medier som tilsynelatende viser at han slår en kvinne i ansiktet under et konfrontasjon.

Politiet hadde rykket ut til et nabolag i Flagstaff, Arizona i forbindelse med en utkastelsesordre, ifølge azdailysun.com.

– Han sa at det var en arrestordre på meg, noe jeg nektet for. Han fortsatte så å takle meg før han slo meg to ganger og tok kvelertak på meg, hevdet Marissa Morris overfor pressen etter at hun hadde blitt løslatt fra arresten. Det ble senere kjent at hun ikke lenger hadde en arrestordre på seg.

Les også:  Superstjerner med kraftfullt opprop mot politivold

Filmet slag i ansiktet

En venn av henne og samboeren tok fram mobilen og fikk filmet da politimannen slo henne i ansiktet. Etter at videoen ble spredt på nettet startet det lokale politiet en etterforskning av saken.

Politimannen har sagt til sitt forsvar at han følte kvinnen var truende, og trodde hun ville forsøke å gripe etter våpenet hans. Morris hevder overfor flere medier at hun nå ønsker å straffeforfølge politimannen.

Les også: Sammenstøt etter politidrap i USA

– De skal jo beskytte oss!

– Det er det mest ydmykende og sårende jeg noen gang har vært gjennom. De skal jo beskytte oss og ikke angripe oss!, sier hun til azailysun.com.

Det lokale politiet sier i en pressemelding at betjenten hadde et kroppskamera på seg, men at det ikke var på under konfrontasjonen. De opplyser også at de tar saken svært alvorlig.

Les også:

Charles lå på bakken og holdt hendene i været – ble skutt av politiet

791 drept av politiet i USA i år

Populært