Trump-skilt fjernes fra bygninger i New York

Reaksjonene mot Donald Trump tar ulike former. Her fra en demonstrasjon utenfor et Trump-hotell i Las Vegas. Foto: David Becker / Reuters / NTB scanpix
Reaksjonene mot Donald Trump tar ulike former. Her fra en demonstrasjon utenfor et Trump-hotell i Las Vegas. Foto: David Becker / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Donald Trumps navn blir fjernet fra tre luksusleilighetsbygg i New York etter at mange leietakere hevder de skammer seg over å bli assosiert med den nyvalgte presidenten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til sammen rundt 600 av dem som bor i tre skyskrapere i Trump Place har skrevet under på et opprop om at de skammer seg over å bo på et sted som assosieres med Donald Trump. Nettoppropet begynte å sirkulere for flere uker siden etter at videoen der Trump kom med kontroversielle uttalelser om kvinner, ble offentliggjort.

Tirsdag ble det klart at selskapet som eier skyskraperne med 1.325 leiligheter, vil fjerne de store gullbokstavene som danner navnet Trump Place fra bygningene i løpet av et par dager.

– Det er på tide. Vi føler avsky etter resultat av dette presidentvalget, sier Majorie Jacobs, som har bodd i en av bygningene i fem år.

En talskvinne for Trumps overgangsteam sier i en kommentar at bygningen vil miste verdi når man fjerner Trump-navnet.