Meny

Djokovic til semifinale i London

Novak Djokovic på vei mot seier over Milos Raonic i ATP-verdenstourfinalen tirsdag. Dermed er serberen semifinaleklar. Foto: Tony O'Brien, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-AFP): Novak Djokovic er klar for semifinale i ATP-verdenstourfinalen etter å ha slått Milos Raonic i to strake tiebreak tirsdag kveld.

Serberen mistet nylig førsteplassen på verdensrankingen til Andy Murray, men han kjemper for å vinne den tilbake og avslutte året på topp. Murray må gjøre det bedre enn Djokovic i London for å feire nyttår som verdensener.

Djokovic har innledet gruppespillet med to seirer, og semifinalebilletten er kvittert ut allerede før han møter Gaël Monfils i siste runde torsdag.

Tirsdag vant Djokovic 7-6 (8-6), 7-6 (7-5) i en jevn kamp hvor han likevel viste seg som den beste i de avgjørende øyeblikkene.

– Det handlet om å være sterk mentalt, tro på at mulighetene ville komme og gripe dem da de dukket opp. Bare noen få poeng skilte, og kampen kunne vippet hvilken vei som helst, sa Djokovic.

Dominic Thiem holdt liv i sin semifinalesjanse ved å nedkjempe Monfils tidligere tirsdag. Begge tapte sin åpningskamp i storturneringen i London, men med 6-3, 1-6, 6-4 halte Thiem i land seieren som gir ham håp om avansement. (©NTB)

Populært