Meny

Isabelle Pedersen flytter hjem til Norge

Isabelle Pedersen på pressetreff. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Den norske friidrettsutøveren Isabelle Pedersen vraker Arizona og USA og flytter hjem til Norge for å fortsette satsingen.

Det avslørte hun på direkten da hun var på besøk i sjakkstudioet til NRK for det tredje partiet til Magnus Carlsen i VM-kampen mot Sergej Karjakin.

– Jeg kan si det offisielt nå. Jeg flytter hjem til Oslo, sa hekkeløperen til statskanalen.

24-åringen brøt med sin norske trener og sitt norske miljø etter sesongen i fjor. Hun valgte å satse videre i Arizona i USA, i et helamerikansk miljø med amerikansk trener der hun satset fram mot OL i Brasil. Det kunne lenge virke som om dette ikke var noen suksess, for det tok tid før hun fikk fart på sesongen, men hun kom i form i tide til OL.

– Fortsetter du med satsingen og treningen i USA?

– Det kan jeg ikke svare på akkurat nå, for jeg vet rett og slett ikke. Dette handler om hva som skal skje de kommende fire årene, for nå er det jo fire år til neste gang. Om jeg fortsetter med USA-opplegget er et spørsmål om den langsiktige satsingen, fortalte Isabelle Pedersen til NTB før Rio-OL. (©NTB)

Populært