Meny

Dagbladet: NFF i møte med Solbakken

FCK-trener Ståle Solbakken skal være Norges Fotballforbunds førstevalg til jobben som norsk landslagssjef. Foto: Liselotte Sabroe / NTB scanpix Danmark / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Norges Fotballforbund har vært i møte med København-trener Ståle Solbakken om å bli Per-Mathias Høgmos etterfølger, hevder Dagbladet.

Uken før kampen mellom Tsjekkia og Norge i Praha skal toppfotballsjef Nils Johan Semb ha reist til København for å spise middag med Ståle Solbakken. Temaet var jobben som Norges landslagssjef. Etter det Dagbladet-kommentator Morten Pedersen forstår skal Semb og NFF ha «en god følelse» etter møtet med mannen som NFF-styret skal ha som førstevalg til å ta over etter Per-Mathias Høgmo, som tviholder på sjefsstolen etter en begredelig start på VM-kvalifiseringen.

Solbakken på sin side bekrefter at det har vært et møte, men sier at landslagsjobben ikke ble nevnt.

– Det vi snakket om var tre ting: Gamle dager, kampen mot Leicester – og Julian Kristoffersen, vår norske spiller i FCK. Det var ingen prat om jobben som landslagssjef. Og det er sannheten, sier Ståle Solbakken til VG.

Ifølge Dagbladet skal styret avholde et telefonmøte førstkommende onsdag der retningslinjene for styrets videre arbeid skal legges med tanke på en sluttpakke for den nåværende landslagssjefen.

Fotballpresident Terje Svendsen svarte unnvikende på spørsmål om Høgmo har styrets tillit etter 1-2-tapet for Tsjekkia fredag. (©NTB)

Populært