Meny

Leonard Cohen gravlagt i hjembyen Montreal

Leonard Cohen ble gravlagt i hjembyen Montreal, med nære venner og familie til stede. Foto: Luke MacGregor / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Montreal (NTB-AFP): Leonard Cohen, som døde i Los Angeles mandag, ble gravlagt tre dager senere i hjembyen Montreal.

I stedet for bønner ble deler av teksten far sangen «You want it darker» lest i begravelsen, der nære venner og familie var til stede. Cohen ble stedt til hvile på en jødisk gravlund i åssiden på Mount Royal i hjembyen Montreal i den canadiske provinsen Quebec.

– Han ble begravet ved siden av sine foreldre, besteforeldre og oldeforeldre, i tråd med hans ønsker, sier rabbi Adam Scheier til avisen La Presse. Avisen skriver også at Cohen beholdt et livslangt spirituelt, musikalsk og familiært bånd til synagogen han tilhørte i ungdommen.

Dødsfallet ble først kjent etter at begravelsen hadde funnet sted. (©NTB)

Populært