Boliger og biler ødelagt av eksplosjon i Sverige

Landskrona (NTB): Flere boliger og kjøretøy er blitt påført skader i en eksplosjon i Landskrona i Sverige natt til mandag. Eksplosjonen var den tredje på rad.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre eksplosjoner har nå rammet Landskrona siden natt til fredag. Den siste fant sted like etter midnatt natt til mandag.

– Noe har eksplodert. Det er skader på både kjøretøy og boliger. Vi skal undersøke hva som har skjedd, sier vakthavende Mikael Lindh ved politiet i Skåne til Kvällsposten.

Ingen personer ble skadd, ifølge politiet, og det var natt til mandag ikke kjent for politiet om det forelå trusler mot personer som bor i nærheten.

De to foregående nettene var det også eksplosjoner i Landskrona. Også da ble det forårsaket materielle skader, men ingen mennesker ble skadd. Den første skjedde natt til fredag da noen kastet en håndgranat inn i en bygning der det ligger en pizzeria.

Natt til lørdag fant det sted en ny eksplosjon, også der var det et pizzasted som ble rammet. Politiet har så langt ikke sett noen sammenheng mellom sakene. (©NTB)

Personvernpolicy