Kvinne livstruende skadd i trafikkulykke

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hemnes (NTB): En kvinne er livstruende skadd etter en trafikkulykke på Hemnes i Akershus fredag kveld. Den mannlige sjåføren er alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble skadd i en utforkjøring ved 20.20-tiden fredag kveld, skriver Romerikes Blad.

En mann karakteriseres som alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Petter Olausson i Øst politidistrikt like over midnatt. Oslo universitetssykehus opplyser at en kvinne, som politiet mener var passasjer i bilen, er livstruende skadd. Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut til ulykken, og et ambulansehelikopter ble rekvirert for å fly de skadde til sykehus.

Olausson sier identiteten til de skadde fortsatt ikke er bekreftet, noe som forsinker arbeidet med å varsle de pårørende. Eieren av bilen skal ikke ha vært involvert.

Politiet mistenker at høy hastighet kan være en årsak, men sier det er for tidlig å fastslå dette. Olausson vil foreløpig ikke si om det er noen mistanke om rus.

– Det kan vi ikke svare på nå. Foreløpig jobber helsevesenet med å redde livet til de to, sier han. Veien forbi ulykkesstedet ble stengt mens politiet og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen gjorde sine undersøkelser. (©NTB)

Personvernpolicy