Jeans-Skullerud møter klubben i sitt hjerte

En Tor Ole Skullerud i jeans ledet SIF til seieren i debuten mot Sogndal. Den ferske Godset-treneren rakk aldri få riktig antrekk til sin første kamp med drammenserne. Foto: Christian Blom / NTB scanpix
En Tor Ole Skullerud i jeans ledet SIF til seieren i debuten mot Sogndal. Den ferske Godset-treneren rakk aldri få riktig antrekk til sin første kamp med drammenserne. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sogndal/Oslo (NTB-Steinar Bjerkmann): Tor Ole Skullerud rakk aldri få riktig antrekk i tide til debuten som Strømsgodset-trener. Nå kan Kongsvinger-mannen reddet SIFs sesong mot nettopp KIL i NM-semifinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kongsvinger, som kjemper om opprykk via kvalifisering fra 1. divisjon, er gjester på Marienlyst torsdag. Det blir en spesiell kamp for Godsets nye trener.

– Det er spesielt. Jeg har aldri spilt eller trent et A-lag i tellende kamp mot KIL, som jo er klubben min. Det er en kamp som betyr mye for klubben, men jeg kan ikke være preget av det, sier Skullerud til NTB.

45-åringen vokste opp i KIL og kom inn i A-lagstroppen under Even Pelleruds tid på Gjemselund. Nå skal han knuse drømmene til klubben han har røttene sine i.

– Alle tror SIF valser over KIL, ingen innad her tror det. De har god form, solid identitet, liker å ha ballen i laget og har et godt pasningsspill. De har portugisisk trener (Luis Berkemeier Pimenta), og fremstår annerledes enn mange norske lag. Vi skal gjøre alt for å stoppe dem. Jeg har fulgt dem litt ekstra denne sesongen, sier en god forberedt Skullerud.

Det ble en hektisk uke for Skullerud. Han ble presentert som SIF-trener tirsdag. Den tidligere U21-landslagssjefen erstatter sykmeldte Bjørn Petter Ingebretsen. Mot Sogndal ledet han SIF til en sjelden seier. (©NTB)