Brann i møbelforretning i Fauske slukket

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fauske (NTB): Brannen i butikken Møbelringen i Fauske ble slukket søndag morgen. Brannmannskapene driver nå på med etterslukking.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser politiet på Twitter. Butikken tok fyr i tretiden og politiet gikk da ut og ba folk holde seg unna området. Ingen personer ble skadd i brannen.

– Det er en del uteliv her, så vi ser helst at folk holder seg unna, forklarer operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt til NTB. Han sier det ikke er meldt om personskader i forbindelse med brannen.

– Det er jo det viktigste, og sånn sett så ser dette ut til å gå ganske bra, men det er omfattende materielle skader, men det er for tidlig å si noe mer detaljert om hvor store skader det er.

Etter over tre timer med slokkingsarbeid, brant det fortsatt, og brannvesenet jobbet med å få kontroll. Mye vind gjorde at det en stund var fare for at brannen kunne spre seg, men den faren ble raskt avverget. Kombinasjonen av røyk og vind, gjorde at det ble satt i gang evakuering av de nærmeste beboerne. (©NTB)