Jensen varsler tøft Frp i valgkampen

Siv Jensen talte til landsstyremøtet i helgen. Hun varsler et tøft Frp i den kommende valgkampen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Siv Jensen talte til landsstyremøtet i helgen. Hun varsler et tøft Frp i den kommende valgkampen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): Siv Jensen sier Frp har store ambisjoner og vil fortsette å være tøffe på flere politikkområder i neste års valgkamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I fjor reagerte mange da Frp-lederen ba kommunene si nei til flyktninger fra Syria, i strid med forliket de andre partiene på Stortinget – minus SV – var blitt enige om. Også i den neste valgkampen vil partiet markere seg på dette området, skriver Aftenposten.

– Vi skal i valgkampen fortsette å være tøffe i justispolitikken og presentere nye restriktive løsninger i asyl- og innvandringspolitikken, sier Jensen til avisen.

Partiet vil trolig gå inn for å stramme inn og differensiere rettighetene for dem som kommer til landet og dem som får bli her. Flyktning- og asylpolitikken er et felt hvor det har oppstått flere konflikter mellom regjeringen og støttepartiene KrF og Venstre.

Hun varsler også at partiet vil gå til valg på å opprette flere fengselsplasser i utlandet, i tillegg til de 240 plassene Norge i dag leier i Nederland.

– Og så har vi store og nye ambisjoner innen samferdselssektoren. Vi vil fortsette med å redusere skatte- og avgiftstrykket. Og vi vil ytterligere styrke innsatsen i helse- og omsorgssektoren. (©NTB)