Publikumssvikt for sykehusklovnene

Observasjonene av skumle klovner har ført til vanskelige tider for Sykehusklovnene. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
Observasjonene av skumle klovner har ført til vanskelige tider for Sykehusklovnene. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): Den økte klovneskrekken har rammet Sykehusklovnene hardt. Organisasjonen opplever svikt i billettsalget til sin jubileumsforestilling og kommer trolig til å avlyse en parade i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sykehusklovnene ønsker å spre glede og trygghet blant barn på norske sykehus, men opplever at klovner har fått dårlig rykte som følge av de mange observasjonene av skremmende klovner, ifølge Aftenposten.

15-årsjubileet til organisasjonen feires blant annet med en egen teateroppsetning.

– Billettsalget gikk bra i begynnelsen, men så stoppet det opp. Foreldre er engstelige for at barna skal bli redde for klovnene i forestillingen, sier Kristin Zachariassen, som er daglig leder og presseansvarlig for sykehusklovnene.

I forbindelse med teaterpremieren fredag skulle de 30 profesjonelle sykehusklovnene gå i en parade fra Oslo sentrum til Rikshospitalet.

– Vi kommer til å avlyse paraden hvis vi ikke klarer å finne en måte å snu dette til noe positivt, sier hun. (©NTB)