Mann ble truet med motorsag

Frekhaug (NTB): En ung mann med motorsag måtte søndag morgen settes i arresten etter at han skal ha truet en kamerat på Frekhaug i Nordhordland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Hordaland ble oppringt av den truede kameraten like etter klokka 4 natt til søndag. Da hadde han tatt beina fatt og løpt ut fra sin egen bolig etter at den 19 år gamle kamraten hadde kommet på besøk midt på natten.

– Det var en truende situasjon. Den fornærmede var blitt truet med en motorsag med motoren i gang hjemme hos seg selv. Soveromsdøren hans var blitt saget i og han opplevde det som skremmende. Han løp ut av huset, forteller operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet rykket ut og pågrep den utpekte 19-åringen som i mellomtiden hadde vendt tilbake til sin egen bolig. Da var motorsagen ryddet unna, men også der fant politiet en dør som var delt i to.

– Han ble tatt med av patruljen og sitter nå i arresten hos oss i påvente av avhør. Han er siktet for trusler med farlig redskap og for ordensforstyrrelse, sier Halleraker. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært