Fossum i rute til Bundesliga

Iver Fossum og Edimilson Fernandes (t.v.) under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Iver Fossum og Edimilson Fernandes (t.v.) under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB-Anders Møllersen): Etter at omspillet til U21-EM ble sikret med seier over Kasakhstan satte Iver Fossum kursen mot Hannover og videre jakt på opprykk til Bundesliga.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter åtte kamper ligger Hannover på annenplass i 2. Bundesliga med 17 poeng. Braunschweig leder an med 19. På midtbanen til Hannover har den norske unggutten Iver Fossum startet samtlige kamper.

– Det har gått veldig bra. Jeg har stor tillit og har startet alle kampene hittil. Det er jeg kjempefornøyd med. Vi har et bra lag med bred tropp, så jeg kan ikke regne med å starte hver kamp. Men nå har jeg startet de åtte første, så det er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med, sier Fossum til NTB.

– Har det gått bedre enn forventet?

– Med spilletid har det gått bedre enn forventet. Med laget er det akkurat som forventet. Vi er en av favorittene, og nå er vi på andreplass. Det er sånn som det skal være, svarer 20-åringen.

I tillegg til å ha startet alle kampene åpnet også Fossum målkontoen i Tyskland da han scoret i 3-1-seieren over Greuther Fürth i andre serierunde. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært