Müller herjet med Tsjekkia

Thomas Müller scoret to av målene da Tyskland slo Tsjekkia 3-0. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix
Thomas Müller scoret to av målene da Tyskland slo Tsjekkia 3-0. Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hamburg (NTB): Tyskland har som ventet tatt jerngrep i Norges gruppe i VM-kvalifiseringen. Lørdag ble Tsjekkia nedsablet 3-0. Thomas Müller scoret to av målene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi kunne ha scoret flere mål, men vi leverte en veldig bra prestasjon. Selv er jeg glad for å ha scoret to mål. Fansen fortjener ros i dag, for de skapte en flott atmosfære for oss, sa Müller etter kampen, ifølge AFP.

Müller var igjen i sentrum. Som mot Norge på Ullevaal sto Bayern München-stjernen bak to av scoringene i Hamburg. Seieren kunne fort blitt enda større, for tidvis ble tsjekkerne direkte rundspilt.

I sommer fikk Müller mye kjeft for bleke og målskye prestasjoner i EM, men han er som vanlig i støtet igjen nå som det handler om VM. Lørdag trengte han bare 13 minutter på å sende Tyskland i føringen.

Etter en kjapp kontring ble Müller til slutt servert en strøken ball fra Mesut Özil. 27-åringen var iskald og prikket den enkelt forbi Tsjekkias målvakt Tomás Vaclík.

Tsjekkerne slet tungt med å holde på ballen. Det tyske forsvaret ble knapt satt på en eneste prøve i løpet av kampen. (©NTB)

Personvernpolicy