U21-Ødegaard: – Vi kan slå hvem som helst

Martin Ødegaard i aksjon under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion fredag. Norge vant 2-1. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Martin Ødegaard i aksjon under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sveits på Marienlyst stadion fredag. Norge vant 2-1. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Martin Ødegaard ble applaudert av sin gamle hjemmebane i 2-1-seieren mot Sveits. 17-åringen tar gjerne en kamp til i Drammen med det norske U21-landslaget.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg tror at med de ferdighetene vi viser, og som vi har vist før, så kan vi slå hvem som helst. Jeg tror at vi tar det litt som det kommer, også har vi i hodet at vi kan slå hvem som helst, sier Ødegaard om et eventuelt omspill.

Det var flere som ble overrasket da 17-åringen ikke var en del av Per-Mathias Høgmos tropp til kampene mot Aserbajdsjan og San Marino. I stedet ble det U21-fotball på den tidligere Strømsgodset-spilleren.

– Jeg trives veldig godt her. Vi har et spennende lag med mange gode ballspillere som finner hverandre godt. Det var moro, sier Ødegaard etter 2-1-seieren mot Sveits, der Norge sikret andreplassen i EM-kvalgruppe 9.

Les også: Etterlengtet opptur for U21-gutta

Norge er nødt til å vinne mot Kasakhstan på tirsdag dersom det skal være håp om EM. Samtidig er de norske gutta avhengig av at en av de andre toerlagene snubler i sin siste kamp. Og som om ikke det var nok kan Ødegaard og co., dersom de har marginene på sin side, måtte spille mot Spania i et eventuelt omspill.

– Om vi gjør det blir det selvfølgelig tøft. Men vi går inn til kampene med at vi kan slå hvem som helst, forsikrer Spania-proffen.