Trump: – Jeg lover å være en bedre mann

Presidentkandidat Donald Trump beklager i en video de uheldige kommentarene han kom med om kvinner i 2005.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en video publisert på Facebook-siden sin, sier Trump at ordene i videoen som Washington Post publiserte fredag ikke reflekterer den han er.

– Jeg sa det. Jeg tok feil, og jeg beklager, sier Trump.

– Jeg lover å være en bedre mann i morgen og kommer aldri noensinne til å skuffe dere.

Hard kritikk

Kritikken har haglet mot Trump etter publiseringen av opptakene fra 2005, hvor han blant annet skryter av hvordan han tafser på kvinner.

– Jeg har sagt og gjort ting som jeg angrer på, og ordene som ble sluppet i dag i denne over ti år gamle videoen, er en av dem, sier Trump i sin beklagelse.

Samtidig slår Trump hardt tilbake mot demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.

– Jeg har sagt noen tåpelige ting. Men det er en stor forskjell på ordene og handlingene til andre folk. Bill Clinton har faktisk misbrukt kvinner og Hillary Clinton har mobbet, angrepet og ydmyket ofrene hans, sier Trump.

– Du kan gjøre hva som helst

Videoen som har skapt bølger i presidentvalgkampen ble tatt opp i 2005, men ble publisert av Washington Post fredag. Donald Trump befinner seg inne i en buss under opptaket og vet tilsynelatende ikke at lyden blir tatt opp. I samtale med radiovert Billy Bush forteller Trump om hvordan han prøver seg på kvinner.

– Jeg blir automatisk tiltrukket av vakre kvinner. Jeg bare begynner å kysse dem. Det er som en magnet. Bare kysser. Jeg venter ikke engang. Og når du er en stjerne, lar de deg gjøre det. Du kan gjøre hva som helst, sier Trump.

Den nåværende presidentkandidaten går videre til å fortelle at han beføler kjønnsorganene til kvinnene.

– Du kan gjøre hva som helst, gjentar han.

Trump kommenterer også puppene til en ikke-navngitt kvinne som han skal ha prøvd seg på.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden