Minst 77 skadd i gasseksplosjon i Spania

Vélez-Málaga (NTB): Minst 77 mennesker er skadd i en gasseksplosjon på en restaurant i Vélez-Málaga sør i Spania, opplyser brannmyndighetene i regionen Andalucía til Reuters.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var tilsynelatende en gassflaske på kjøkkenet til restauranten La Bohemia som eksploderte. Avisa La Opinión de Málaga skriver at en kokk kan ha avverget en «massakre» i restauranten. Da vedkommende oppdaget hva som var i ferd med å skje, skal han ha løpt ut i restauranten og advart gjestene.

Rundt 50 av ofrene ble brakt til sykehus, men mange av dem er utskrevet, skriver avisa. I tillegg fikk rundt 20 legebehandling for mindre skader. Ingen av dem er i livsfare, de fleste skadene er kutt og blåmerker, opplyser en talsmann på det lokale sykehuset til Reuters.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden