Mistenkt pågrepet etter kjøpesenter-drapene i USA

Artikkelen fortsetter under annonsen

Burlington (NTB-AP-DPA): Myndighetene opplyser at de har pågrepet en mistenkt etter skytingen på kjøpesenteret Cascade Mall fredag. Fem personer ble drept.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet hadde lett etter gjerningsmannen i nesten ett døgn, da de lørdag kveld arresterte den 20 år gamle Arcan Cetin fra Oak Harbor, som ligger like sørvest for kjøpesenteret der skytingen skjedde. Politiet har ikke gitt ytterligere informasjon, men det er planlagt en pressekonferanse senere lørdag kveld.

Den lokale nyhetskanalen K5 opplyser at Cetin var i besittelse av tre våpen og at hans ekskjæreste jobbet på Macy's der angrepet skjedde.

Fire kvinner og en mann ble drept da gjerningsmannen, som er beskrevet som av latinamerikansk opprinnelse, åpnet ild på kjøpesenteret Cascade Mall fredag kveld lokal tid.

På en pressekonferanse lørdag opplyste en talsmann for politiet at motivet for drapene fortsatt var ukjent, men at det ikke er noe som antyder at det er snakk om en terrorhandling.

Skytingen skjedde i parfymeriavdelingen på kjøpesenteret Cascade Mall i Burlington. Kjøpesenteret ligger langs en motorvei, cirka 105 kilometer nord for Seattle i delstaten Washington nordvest i USA. (©NTB)