Mann mistenkt etter dødsfall i Kragerø

Politiet har kontroll på en mann som har status som mistenkt etter at en kvinne ble funnet død i byen lørdag kveld. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Politiet har kontroll på en mann som har status som mistenkt etter at en kvinne ble funnet død i byen lørdag kveld. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kragerø (NTB): Politiet har kontroll på en mann som har status som mistenkt etter at en kvinne ble funnet død i Kragerø lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen skal ha blitt funnet liggende på bakken.

– Det er snakk om en voksen dame. Vi har en mistenkt som er ivaretatt, opplyser operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt til VG.

Kriseteamet i Kragerø kommune er varslet og tar seg av kvinnens pårørende. Foreløpig er politiet ordknappe i sin omtale av hendelsen.

– Det er et mistenkelig dødsfall, en kvinne som er funnet død. Vi etterforsker saken videre både teknisk og taktisk. Vi kan ikke si mer om saken enn dette, og vil komme med flere opplysninger søndag morgen, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Kvinnen skal ha blitt funnet i nærheten av den videregående skolen i Kalstad, og både politi, ambulanse og brannvesenet rykket ut til dette området i 19-tiden. Et luftambulansehelikopter landet også på parkeringsplassen ved skolen. (©NTB)