Fury – Klitsjko utsatt nok en gang

Returkampen mellom Tyson Fury og Vladimir Klitsjko (bildet) blir nok en gang utsatt. Det er Furys medisinske situasjon som sørger for det. Her er Klitsjko under et pressemøte tidligere i måneden. Foto: Peter Cziborra / Reuters / NTB scanpix
Returkampen mellom Tyson Fury og Vladimir Klitsjko (bildet) blir nok en gang utsatt. Det er Furys medisinske situasjon som sørger for det. Her er Klitsjko under et pressemøte tidligere i måneden. Foto: Peter Cziborra / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

London (NTB-AFP): Tittelforsvarer Tyson Fury må for andre gang sette returkampen mot Vladimir Klitsjko på vent. Det er britens medisinske tilstand som tvinger fram en ny utsettelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nylig ble det annonsert at tittelkampen skulle holdes i Manchester 29. oktober, men slik blir det ikke.

– Tyson er denne uken blitt erklært medisinsk uegnet til å bokse. Ifølge medisinske spesialister er tilstanden av en slik art at han trenger behandling før han kan gå tilbake i ringen, står det i en uttalelse fra Fury-leieren.

Det blir ikke opplyst om hva Fury sliter med. En ankelskade gjorde at bokseren tidligere i år måtte utsette returkampen som opprinnelig skulle gå av stabelen 9. juli.

– Tyson er forståelig nok knust over den siste utviklingen, opplyser hans management.

28-åringen vant sensasjonelt storkampen mot Klitsjko i november i fjor. Med triumfen sikret han seg WBA-, WBO-, og IBF-titlene. (©NTB)