Meny

Polititopp drept i Mexico

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Acapulco (NPK-AFP): En politisjef i Guerrero-regionen i den sørlige delen av Mexico er funnet drept i hjemmet sitt.

Mexicanske myndigheter bekrefter at polititoppen Tomas Hernandez Martinez ble funnet død hjemme mandag, men vil ikke gi ytterligere opplysninger. Anonyme kilder forteller imidlertid at Martinez hadde knivskader flere steder på kroppen.

Acapulco antas å ha den høyeste drapsraten i Mexico, med 111 drap per 100.000 innbyggere i fjor.

Mandag ble det også kjent at to prester som ble kidnappet i Poza Rica i det østlige Mexico søndag, er funnet drept. De ble funnet skutt og dumpet i veikanten. Med de siste drapene har 14 katolske geistlige blitt drept i Mexico siden 2012. (©NTB)

Populært