Sanchez senket Hull tross straffebom

Alexis Sánchez scoret to av målene i Arsenals 3-1-seier mot Hull. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix)

Fem mål, to straffer og én utvisning sto på menyen da Arsenal slo Hull 4-1 i Premier League lørdag.

Alexis Sánchez spilte en av hovedrollene på godt og vondt med to scoringer og straffebom. Adama Diomandé fikk på sin side bare være på banen i 42 minutter i den innholdsrike kampen. Den norske angriperen ble ofret av manager Mike Phelan etter at Jake Livermore forårsaket straffe og fikk rødt kort før pause.

Sanchez misbrukte muligheten fra krittmerket, men hadde sendt Arsenal i ledelsen før den tid da han flikket skuddet til Alex Iwobi i mål etter 17 minutter.

Mot et Hull-lag med ti mann kjørte Arsenal kampen, og ti minutter ut i annen omgang doblet Theo Walcott ledelsen etter flott samarbeid med Iwobi.

En straffescoring av Robert Snodgrass, etter at Petr Cech felte Dieumerci Mbokani, tente et lite håp om poeng for hjemmelaget, før Sanchez satte spikeren i kista med sin annen scoring fire minutter senere.

På overtid fastsatte innbytter Granit Xhaka sluttresultatet til 4-1 med en kanon av et venstrebeinsskudd fra omtrent 25 meter.

Markus Henriksen ble sittende på benken hele oppgjøret og venter fortsatt på sin Hull-debut.

Arsenal står med ti poeng på de fem første kampene, mens Hull har syv.