Meny

– Helerisiktet mistet sparepenger på vei til banken

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Mannen som er siktet for heleri etter å ha mistet flere tusen kroner i kontanter utover Østre Aker vei i Oslo, var på vei til banken med lovlig oppsparte midler, ifølge mannens forsvarer.

– Han er glad og lettet over å bli løslatt, og ser fram til den videre etterforskningen, fordi han regner med at den vil bekrefte hans forklaring og renvaske ham, sier forsvarer Knut-Ole Bakken Hansen i advokatfirmaet Staff til Dagbladet.

Mannen tok selv kontakt med politiet og meldte at pengene var hans, noe som førte til at han ble siktet for heleri og varetektsfengslet torsdag. Han ble løslatt fredag.

Politiet fikk beskjed om at det lå 500-lapper strødd på en strekning mellom Østre Aker vei mellom Økern og Veitvet i Oslo klokken 13.50 onsdag. Flere bilister skal ha stoppet og plukket med seg penger før politiet kom til stedet. Politiet fikk samlet opp rundt 30.000 kroner, men vet ikke hvor mye andre kan ha fått med seg. Flere privatpersoner har imidlertid levert inn sedler etter oppfordring fra politiet. (©NTB)

Populært