Meny

70-åring alvorlig skadd etter mopedulykke

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvam (NTB): Tilstanden til en 70 år gammel mann som ble skadd i en mopedulykke i Kvam torsdag formiddag, er forverret og beskrives av Haukeland universitetssjukehus som alvorlig.

Politiet har etterlyst et blått vogntog etter ulykken, der mannen kjørte inn i en fjellvegg på fylkesvei 7. Politiet tror ikke vogntogsjåføren var direkte involvert i ulykken, sier lensmann Terje Sperrevik i Kvam og Samnanger lensmannsdistrikt til Bergensavisen.

Ulykken skjedde ved Tokagjelet mellom Kvamskogen og Norheimsund. 70-åringen ble fløyet til Haukeland med luftambulanse, og sykehuset beskrev mannen som lettere skadd da han ankom, men tilstanden ble forverret en stund etter at han ble innlagt, ifølge Bergens Tidende.

Populært