Mexicansk journalist skutt og drept

Mexico by (NTB-AP): En journalist i Puebla i Mexico ble skutt og drept ved en landevei onsdag. Det er det åttende journalistdrapet i landet i år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aurelio Cabrera Campos var reporter og sjefredaktør i ukeavisen El Grafico de la Sierra. Han døde på sykehus tidlig torsdag av skadene han ble påført. Den lokale fagforeningen for journalister krever at drapet etterforskes raskt.

Ifølge den New York-baserte organisasjonen Committee to Protect Journalists er sju andre journalister drept i Mexico i år før Cabrera ble skutt. Landets menneskerettighetskommisjon sier tallet er åtte, i tillegg til Cabrera. Kommisjonen gransker drapet og har bedt myndighetene beskytte Cabreras familie. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært