Mann siktet for oppbevaring og salg av narkotika

Stavanger (NTB): En 49 år gammel mann fra Jæren er siktet for oppbevaring og salg av narkotika, etter at politiet fant amfetamin, hasj og flere hundre tusen kroner i kontanter på mannens arbeidsplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet mener pengene stammer fra salg av narkotika, skriver Stavanger Aftenblad.

Mannen har vært varetektsfengslet siden slutten av februar da politiet fant ett kilo metamfetamin, 400 gram hasj og kontantene. Pengesedlene lå under setet i trucken 49-åringen kjørte. Den videre etterforskningen førte til funn av et narkodepot med i underkant av fire kilo metamfetamin og 4,7 kilo hasj ute i naturen på Høg-Jæren i juni.

Statsadvokat Tormod Haugnes har sendt sin innstilling til Riksadvokaten, som formelt tar ut tiltale i slike saker.

Mannen er dømt for grove narkotikaovertredelser fem ganger tidligere.

Den siktede erkjenner en viss befatning med beslagene som ble gjort på arbeidsplassen, men avviser at han har noe å gjøre med narkotikaen som ble funnet på Høg-Jæren, sier mannens forsvarer, Brynjar Meling. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært