Fortsatt ledig sponsorplass på Stöckl

Selv etter at LO er med som hovedsponsor for hopplandslaget, er det fortsatt ledig sponsorplass på klærne til landslagssjef Alexander Stöckl. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Selv etter at LO er med som hovedsponsor for hopplandslaget, er det fortsatt ledig sponsorplass på klærne til landslagssjef Alexander Stöckl. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB-Steinar Bjerkmann): Skiforbundet krever millionbeløp for å slippe til aktører på den siste ledige sponsorplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hopperne var høyt oppe etter 30 millioner kroner-avtalen med LO mandag, men fortsatt er ikke alle sponsorater i boks.

– Det er nok ingen plasser som er eksponert på de norske hopperne som går for under millionbeløp, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.

– Vi har fortsatt ledig plass. Det handler ikke bare om penger, men også om samarbeid. Vi ønsker å tilby mer enn synliggjøring av merkene til firmaene, skyter landslagssjef Alexander Stöckl inn.

Avtalen med LO sikrer toppet satsing til etter VM i 2019. Samtidig er skiforbundet kommet langt i samtaler med store selskaper om synliggjøring under den norske hoppuka.

– Vi har vært heldige, målrettet og dyktige som har klart å etablere et sponsornivå som er på linje med flaggskipene i norsk idrett, som langrenn, skiskyting og alpint. Det gleder oss stort å være oppe med dem, mener Bråthen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»10:27NorgeDød mann i Bjørvika i Oslo er identifisert
Populært