Meny

Fortsatt ledig sponsorplass på Stöckl

Selv etter at LO er med som hovedsponsor for hopplandslaget, er det fortsatt ledig sponsorplass på klærne til landslagssjef Alexander Stöckl. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB-Steinar Bjerkmann): Skiforbundet krever millionbeløp for å slippe til aktører på den siste ledige sponsorplassen.

Hopperne var høyt oppe etter 30 millioner kroner-avtalen med LO mandag, men fortsatt er ikke alle sponsorater i boks.

– Det er nok ingen plasser som er eksponert på de norske hopperne som går for under millionbeløp, sier sportssjef Clas Brede Bråthen.

– Vi har fortsatt ledig plass. Det handler ikke bare om penger, men også om samarbeid. Vi ønsker å tilby mer enn synliggjøring av merkene til firmaene, skyter landslagssjef Alexander Stöckl inn.

Avtalen med LO sikrer toppet satsing til etter VM i 2019. Samtidig er skiforbundet kommet langt i samtaler med store selskaper om synliggjøring under den norske hoppuka.

– Vi har vært heldige, målrettet og dyktige som har klart å etablere et sponsornivå som er på linje med flaggskipene i norsk idrett, som langrenn, skiskyting og alpint. Det gleder oss stort å være oppe med dem, mener Bråthen. (©NTB)

Populært