Trump avbrutt av demonstranter

En demonstrant ble slått til etter at Donald Trump, p ble avbrutt flere ganger under valgmøtet i Asheville. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix
En demonstrant ble slått til etter at Donald Trump, p ble avbrutt flere ganger under valgmøtet i Asheville. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Asheville (NTB-AP): Demonstranter avbrøt Donald Trump flere ganger under et valgmøte i North Carolina mandag. Og en Trump-supporter slo til en av demonstrantene som ble ført vekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammenstøtet oppsto da flere unge mennesker ble eskortert bort av sikkerhetsvakter ved arenaen i Asheville, der møtet ble holdt. Da de var på vei ned en trapp, tok en mannlig tilskuer tak rundt nakken på en av demonstrantene og slo ham. Han forsøkte deretter å fike til en kvinnelig demonstrant. Det er ikke klart om noen ble skadd i sammenstøtet.

Tilskueren som slo ble ikke kastet ut av sikkerhetsvaktene. Mange tilskuere viste også fingeren til demonstrantene.

På møtet gjentok Trump sitt løfte om at dersom han vinner, skal han være «en forkjemper for alle fra innsiden i Det hvite hus», også for dem som ikke stemmer på ham. Han fortsatte å angripe Hillary Clinton etter at hun sa at halvparten av dem som støtter Trump hører hjemme i det hun kalte en elendighetens bås. Hun har senere beklaget at hun sa at halvparten hørte hjemme i den båsen.

– Jeg kaller dere hardtarbeidende amerikanske patrioter som elsker landet sitt og ønsker en bedre fremtid for hele folket, sa Trump til tilhørerne i Asheville. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært