Sjuendeplass på Rung

Sarah Louise Rung, her fotografert etter 200-meteren fredag. Foto: Carlos Garcia Rawlins / Reuters / NTB scanpix.
Sarah Louise Rung, her fotografert etter 200-meteren fredag. Foto: Carlos Garcia Rawlins / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Rio da Janeiro (NTB): Sarah Louise Rung svømte mandag inn til tiden 40,42 og en sjuendeplass i finalen i 50 meter fri i Paralympics.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rung, som allerede har tre medaljer fra sine tre foregående øvelser, varslet på forhånd at hun hadde lave forventninger til mandagens øvelse.

– Jeg svømmer denne øvelsen for første gang i et mesterskap og aller mest som en forberedelse til 100 meter fri, som er den siste øvelsen min. 200 meter medley på torsdag er den neste store øvelsen nå. Jeg skal gjøre det beste jeg kan i hvert eneste løp, og så får vi se hva det holder til, sa hun til NTB søndag.

Førsteplassen på 50-meteren gikk til Li Zhang fra Kina med tiden 36,87, mens Joana Maria Silva fra Brasil og Bela Trebinova fra Tsjekkia tok henholdsvis andre- og tredjeplassen.

Til nå har Rung en bronsemedalje i 200 meter fri, en sølvmedalje i 50 meter butterfly og et gull i 100 meter bryst fra årets Paralympics.

Fortsatt gjenstår 200 meter medley (15. september), 50 meter rygg (16. september) og 100 meter fri (17. september) for svømmeren fra Stavanger. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært