Bøhler stiller til ny stortingsperiode

Oslobenkens Jan Bøhler (Ap) sier har han fått mange oppfordringer om å fortsette, og sier ja til dire nye år på Stortinget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Oslobenkens Jan Bøhler (Ap) sier har han fått mange oppfordringer om å fortsette, og sier ja til dire nye år på Stortinget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB): Arbeiderpartiets Jan Bøhler sier han ønsker å stille til gjenvalg som representant for Oslo Ap på Stortinget, om han får fornyet tillit, skriver Dagsavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg er mer motivert enn noen gang. Dette blir første perioden jeg ikke er leder av Oslo Ap i tillegg, som vil frigjøre en del tid. I tillegg har jeg fått rollen som storbypolitisk talsperson, som er en mer fri rolle, mindre knyttet til en spesifikk komité, sier Bøhler til avisen.

Kandidatene til Oslo Arbeiderpartis valgliste neste høst fikk frist på seg til over helgen som var med å svare nominasjonskomiteen om de ønsker å stille.

Partileder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik kommer etter alt å dømme til å toppe Oslo-listen, og ifølge Dagsavisen kan Bøhler havne på tredjeplassen etter at lederen av Oslo Arbeiderparti, Frode Jacobsen, meldte at han ikke ville på Stortinget. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært