Politiet bekrefter to skyteepisoder nord for Stockholm

Stockholm (NTB-TT): Søndag kveld kom det inn meldinger om skyting på tre steder i utkanten av Stockholm. På to av stedene er det funnet spor som bekrefter at det er løsnet skudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 21-tiden søndag ble det meldt om skyting i Sollentuna, nordvest for den svenske hovedstaden, og det er denne skyteepisoden politiet bekrefter.

–Der er det funnet tomhylser og spor, noe blodaktig, som vi tror kan komme fra noen som er såret. Men vi har ingen fornærmede og ingen gjerningsmann. Vi har foretatt tekniske undersøkelser og snakket med vitner, sier operasjonsleder Anders Mattsson i Stockholmspolitiet.

En halvtime etter skuddene i Sollentuna, kom det melding om skudd i Husby, noen kilometer unna. Også der er det funnet en tomhylse, men heller ikke i Husby har politiet funnet noen fornærmede eller gjerningsmenn.

Omtrent samtidig som det ble meldt om skyting i Husby, kom det tilsvarende meldinger fra Vällingby, som ligger noen kilometer lenger sør. I dette tilfellet viste det seg å være snakk om fyrverkeri.

Politiet vet ikke om det er noen forbindelse mellom de to skyteepisodene i Sollentuna og Husby. Ingen er så langt pågrepet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært