Meny

Trump og Clinton markerer 11. september-angrepene

Hillary Clinton er bland deltakerne på minneseremonien ved Ground Zero. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York (NTB-AP): Presidentkandidatene Hillary Clinton og Donald Trump er trolig blant deltakerne når 15-årsdagen for 11. september-angrepene skal markeres med en seremoni ved Ground Zero i New York.

Begge presidentkandidatene har varslet at de vil sette valgkampen på pause 11. september, og at de ikke skal sende sine politiske TV-reklamer.

Det har tidligere vært uklart hvordan Trump og Clinton skulle markere dagen, men nå tyder mye på at begge kommer til å være til stede under den offisielle årlige minnemarkeringen ved Ground Zero søndag morgen.

En kilde som skal ha vært med på avgjørelsen sier til nyhetsbyrået AP at Trump kommer til å delta, men at han ikke kan si mer før nyheten blir offentliggjort.

Tidligere har Clintons valgkampapparat bekreftet at den tidligere utenriksministeren kommer til å være til stede ved Ground Zero. Clinton var senator for New York da angrepene skjedde i 2001.

Det er ikke kjent om det ligger an til at de to politiske rivalene vil støte på hverandre. Ingen av dem planlegger å holde taler under markeringen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært