Trump og Clinton markerer 11. september-angrepene

Hillary Clinton er bland deltakerne på minneseremonien ved Ground Zero. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix.
Hillary Clinton er bland deltakerne på minneseremonien ved Ground Zero. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

New York (NTB-AP): Presidentkandidatene Hillary Clinton og Donald Trump er trolig blant deltakerne når 15-årsdagen for 11. september-angrepene skal markeres med en seremoni ved Ground Zero i New York.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge presidentkandidatene har varslet at de vil sette valgkampen på pause 11. september, og at de ikke skal sende sine politiske TV-reklamer.

Det har tidligere vært uklart hvordan Trump og Clinton skulle markere dagen, men nå tyder mye på at begge kommer til å være til stede under den offisielle årlige minnemarkeringen ved Ground Zero søndag morgen.

En kilde som skal ha vært med på avgjørelsen sier til nyhetsbyrået AP at Trump kommer til å delta, men at han ikke kan si mer før nyheten blir offentliggjort.

Tidligere har Clintons valgkampapparat bekreftet at den tidligere utenriksministeren kommer til å være til stede ved Ground Zero. Clinton var senator for New York da angrepene skjedde i 2001.

Det er ikke kjent om det ligger an til at de to politiske rivalene vil støte på hverandre. Ingen av dem planlegger å holde taler under markeringen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært